Stijl

“Vandaag ben ik vrij casual gekleed. Ik heb maar een kleine koffer bij me, dus ik moest het doen met de kleding die nog schoon was. Normaal gesproken draag ik meestal een chino met een overhemd en een colbertje, wat meer zakelijk of zakelijk casual, zoals je wil.”

Studie

“Ik heb mijn bachelor in Bremen en Marseille gedaan. Het grootste gedeelte van mijn familie werkt als arts, dus op dat gebied hebben zij me veel informatie kunnen geven. Daarnaast heb ik ook International Management gestudeerd. Ik zocht naar een manier om deze twee richtingen met elkaar te combineren. Ik heb stage gelopen op de kwaliteitsafdeling van een ziekenhuis en dat beviel me erg goed. Zo heb ik beide richtingen kunnen combineren en ben ik uiteindelijk bij deze master uitgekomen. Ik ken mezelf en ondanks mijn belangstelling voor medische onderwerpen had ik me niet door het enorme leerproces heen kunnen slaan. De eerste drie jaar van een studie geneeskunde bestaan alleen maar uit het uit je hoofd leren van dingen, weet je. Dat is niet mijn ding en dus ik moest op zoek naar iets anders.”

Modern

“Dit soort studies wordt nauwelijks aangeboden op Duitse universiteiten. Ik heb er een paar gevonden, maar die waren verschrikkelijk duur of boden niet het programma aan waar ik naar op zoek was. In Rotterdam klopte alles wel, dus nu ben ik hier. Het is hier zo veel moderner dan thuis. Vooral de faciliteiten hier op de Erasmus-universiteit zijn een stuk beter dan waar ik vandaan kom.”