Werk! EM zoekt studenten met journalistieke ambities

Studeer je aan de EUR, heb je journalistieke ambities en kun je vlot schrijven? Kom dan freelance werken bij Erasmus Magazine, het onafhankelijke journalistieke platform van de EUR.

Beeld: Werk! EM zoekt studenten met journalistieke ambities

Erasmus Magazine is het onafhankelijke, journalistieke platform van de Erasmus Universiteit. De redactie werkt elk jaar samen met een groep studenten, die – tegen een vergoeding – schrijven, filmen of promotiewerk doen voor EM. Elk jaar vertrekken er ook weer studenten, dus zijn we ook nu op zoek naar verse krachten. Wat zoeken we?

  1. Schrijvende reporters die een neusje voor nieuws hebben en binnen 24 uur een leuk verslag over een evenement kunnen schrijven
  2. Vloggers die hun eigen studentenleven met de camera vast willen leggen
  3. Camerajournalisten die kunnen filmen en monteren voor reportages op en om de campus
  4. TV-reporters die niet bang zijn om met hun neus in beeld te komen en medestudenten durven aan te spreken
  5. Columnisten met een scherpe pen
  6. Manusjes-van-alles die handig zijn met het redactiesysteem WordPress en bedreven zijn in social media

Uiteraard mag je een geldelijke vergoeding verwachten als je voor EM gaat werken. Ervaring is een pré maar niet noodzakelijk. Heb je belangstelling voor 1 van deze 6 vacatures? Stuur dan vóór 1 juli een mail met: het nummer van de vacature, in één alinea waarom je daar geschikt voor bent plus eventuele relevante ervaring + je naam, leeftijd en studie naar: erasmusmagazine@em.eur.nl.

Meer over EM

Erasmus Magazine is het onafhankelijke, journalistieke platform van de Erasmus Universiteit. EM publiceert dagelijks nieuws, interviews, informatie en journalistieke onderzoeken over het studentenleven, de campus en de Erasmus Universiteit op erasmusmagazine.nl. Je kunt ons volgen op Facebook, Twitter en Instagram. Vanaf het seizoen 2017-2018 verschijnt EM één keer per kwartaal op papier.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.